Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Seria A45 de la Albatros in diferite culori si pret mic

Seria A45 de la Albatros in diferite culori si pret mic

Seria de cuptoare electrice Albatros A45 a devenit foarte populara, si cautata, deoarece are un pret de obicei sub 300 de lei.
Pe langa pretul destul de mic, aceasta serie vine in patru culori diferite: Verde, Rosu, Violet si Portocaliu, deci la fiecare model mai apare si culoarea in engleza la denumire.
Atentie! Aceste modele nu sunt identice cu ce negru, cu numele de A45B2!

Cuptorele electrice Albatros A45 au 3 functii:

Rezistenta de sus: functioneaza elementul de incalzire de sus si este destinata produselor ce necesita coacere si rumenire a partii superioare;

Rezistenta de jos: functioneaza numai elementul de incalzire inferior. Este functia de coacere traditionala, cand caldura este emanata din partea de jos a cuptorului ;

Rezistenta superioara plus rezistenta inferioara: ideala pentru prepararea tuturor produselor. In acest caz functioneaza in acelasi timp ambele rezistente.

 

VEZI AICI CULORILE DISPONIBILE

 

Lipseste deci coacerea cu convectie, insa pentru un pret asa de mic, nu putem sa ne asteptam la asa ceva.

Volumul la seria Albatros A45 este unul suficient, caci asa cum zice si denumirea, are un volum util de 45 de litri.
Temperatura minima selectabila este de 90°C, iar cea maxima de 230°C. Intre aceste doua valori putem selecta ca valoare fixa cel de 140 si cel de 190, iar daca vrem de exemplu sa-l setam la 160°C, atunci ramane sa ghicim cam unde ar trebuisa sa rotim selectorul de temperatura. Insa la toate cuptoarele electrice independente este asa, acesta nu e un minus pentru seria A45.

Insa, ceea ce nu se regaseste la orice marca/model, este faptul ca temporizatorul poate fi pus pe “always on”, adica cuptorul va incalzi, pana cand il oprim noi manual. Daca insa vrem cu temporizare, avem valoarea maxima de 60 de minute, si o gradatie exacta din 5 in 5 minute, ceea ce este foarte important.

Ca si puterea acestor cuptoare, vorbim de un moxim de 1800 de wati.
Cuptoarele sunt prevazuta cu gratar din inox, o tava mare, o tava pentru colectarea rezidurilor si un maner ce usureaza folosirea tavii.

Aceste modele in diferite culori au dimensiunile de 46 cm latime x 42 cm adancime x 35 cm inaltime, deci sunt mai mici ca modelul negru, insa au aceasi volum util.

 

VERIFICA AICI REDUCEREA ACTUALA

One Response to Seria A45 de la Albatros in diferite culori si pret mic

  1. Prepelita Cristina says:

    Caut de mult un cuptor electric verde sau albastru! Nu e pe la nici o firmă! Cum sa fac sa gasesc?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *