Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Micutul Albatros A35W2 cu capacitate de 35 litri

Micutul Albatros A35W2 cu capacitate de 35 litri
4 (80%) 1 vote

Cuptorul electric Albatros A35W2 este un produs elegant, de culoare alba, ce este dotat cu cele mai noi tehnologii in domeniu.

Cuptorul electric Albatros A35W2 are 3 functii:

  • incalzire superioara: recomandata pentru prepararea bucatilor de carne si pentru finisarea partii superioare a preparatelor;
  • incalzire superioara si inferioara: folosita la prepararea felurilor comune de mancare;
  • incalzire inferioara: utilizata pentru prepararea produselor de patiserie, pentru pizza si pentru finizarea partii inferioare a produselor;

Cuptorul iese in evidenta prin cele 4 elemente de incalzire din inox ce contribuie imbunatatirea procesului de preparare al produselor.

 

VEZI AICI CATEVA PARERI DESPRE ACEST MDOEL

 

Volumul cavitatii este de 35 de litri si permite prepararea a mai multe feluri de mancare in acelasi timp folosind vase de marimi diferite utilizand ambele niveluri ale cuptorului. Deoarece nu are o capacitate foarte mare, vom gasi cu usurinta un loc in bucataria noastra,

Cuptorul este insotit de o gama mare de accesorii: un gratar de inox, o tava mare de forma dreptunghiulara folosita la copt, o tavita pentru colectarea resturilor si un maner utilizat la manevrarea tavii.

Controlul temperaturii este usurat de termostatul mecanic ce poate fi reglat pe patru trepte de temperatura in intervalul 100 – 230 grade Celsius.

Timerul ne permite sa selectam durata de preparare a produselor fara a avea grija ca uitam cuptorul pornit. Acesta poate fi setat pana la maxim 60 de minute, la sfarsitul programului cuptorul emite un semnal acustic pentru a ne anunta ca trebuie sa oprim cuptorul.

Cuptorul este dotat cu functia „STAY ON” care este utilizata atunci cand avem de preparat mancaruri ce nu au un timp de preparare stabilit exact. Cuptorul va functiona in regim permanent pana in momentul in care preparatele vor fi gata si decidem sa il oprim. Aceasta functie desi pare banala, lipseste la foarte multe marci, desi ne poate fi folos in multe ocazii.

Butoanele amplasate in partea dreapta au capace de inox albe, pentru a fi in ton cu nuanta cuptorului si sunt folosite pentru controlul temperaturii, al timerului si al functiilor.

Usa are un geam clar, ce asigura o vizibilitate buna in interior si prezinta in partea superioara un maner de tip bara de inox masiv.

Cuptorul electric Albatros A35W2 are dimensiunile de 51 x 39,5 x 32 (cm), o greutate de 6,6 kilograme si o putere electrica instalata de 1500 wati.

 

VERIFICA PRET ACTUAL AICI

Salvează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *