Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Albatros A63BRC2 cu functia Stay On

Albatros A63BRC2 cu functia Stay On
5 (100%) 1 vote

Cuptorul electric Albatros A63BRC2 este un cuptor de culoare neagra, ce iese in evidenta datorita volumului urias al cavitatii, ce masoara nu mai putin de 63 de litri.

Cuptorul electric Albatros A63BRC2 are un numar de cinci functii:

  • rotisor cu incalzire superioara: functioneaza in acelasi timp elementul de incalzire de sus si rotisorul si este utilizata pentru prepararea produselor din carne la rotisor;
  • rotisor cu incalzire inferioara si superioara: functioneaza concomitent elementele de incalzire de sus si de jos si rotisorul, si este folosit pentru prepararea in profunzime a produselor din carne la rotisor;
  • incalzire superioara: functioneaza rezistenta superioara, si este recomandata pentru frigerea bucatilor de carne si pentru finisarea partii superioare ale preparatelor;
  • incalzire inferioara si superioara: este recomandata pentru prepararea celor mai multe produse, folosind concomitent ambele rezistente;
  • convectie: destinata prepararii in profunzime a produselor si pentru prepararea simultana a mai multor mancaruri utilizand mai multe niveluri ale cuptorului. In acest caz functioneaza ventilatorul si cele 4 rezistente de incalzire.

 

VEZI AICI CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MDOEL

 

O functie speciala cu care este dotat cuptorul este functia STAY ON. Aceasta poate fi activata in momentul in care avem de preparat o mancare ce necesita un timp de coacere indelungat. Cuptorul va functiona permanent pana va fi oprit de catre utilizator. Acesta ne ajuta in multe cazuri, caci timer-ul de multe ori are un interval de selectare prea scurt, fata de ce avem noi nevoie.

Incinta de 63 de litri este structurata pe 4 niveluri, ceea ce ne permite prepararea mai multor mancaruri in vase de dimensiuni diferite, fiind una din cele mai mari cuptoare independente electrice de pe piata.

Numarul accesoriilor ce insoteste cuptorul este impresionant. Avem la dispozitie un gratar de inox, o tava pentru colectarea reziduurilor, o tava mare de copt in forma dreptunghiulara, un maner folosit la manevrarea tavilor si un rotisor.

Cuptorul dispune si de un timer mecanic prin care putem programa durata de timp necesara pentru prepararea produselor. Acesta poate fi setat intre 5 si 60 de minute. La sfarsitul programului cuptorul emite un semnal de avertizare.

Temperatura este usor de reglat folosind cele 4 trepte pentru reglarea temperaturii. Aceasta poate fi setata in intervalul 100 – 230 grade Celsius.

Usa are un geam mare ce faciliteaza vizibilitatea interioara.

Controlul asupra cuptorului se face prin cele trei butoane utilizate pentru reglarea timerului, a temperaturii interioare si pentru selectarea functiilor.

Este de asemenea prezent si un led, ce ne indica functionarea cuptorului.

Cuptorul electric Albatros A63BRC2 are o putere electrica instalata de 2200 wati, o greutate de 10,8 kilograme si dimensiunile de 620 x 430 x 400 (mm).

 

VERIFICA OFERTA ACTUALA AICI

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *