Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Albatros A63BPRC2 cu sase functii de coacere

Albatros A63BPRC2 cu sase functii de coacere
4 (80%) 1 vote[s]

Cuptorul electric multifunctional Albatros A63BPRC2 este un cuptor electric compact ce are ca si caracteristica distinctiva faptul ca este echipat cu doua plite electrice situate in partea superioara.

Cuptorul electric multifunctional Albatros A63BPRC2  are un numar de 6 functii:

 • rotisor cu incalzire superioara: functioneaza concomitent rezistenta superioara si rotisorul. Folosit pentru prepararea carnii de pasare ;
 • rotisor cu incalzire superioara si inferioara: functioneaza in acelasi timp rotisorul si ambele elemente de incalzire. Este folosita la prepararea carnii de pasare si de porc;
 • incalzire superioara: functioneaza numai rezistenta superioara. Este o functie destinata pentru prajirea painii si a bucatilor de carne plata si pentru rumenirea partii superioare a produselor;
 • incalzire inferioara: functioneaza numai rezistenta inferioara. Este ideal pentru prajirea bucatilor mari de carne si pentru rumenirea partii inferioare a produselor;
 • incalzire superioara si inferioara: functioneaza ambele rezistente in acelasi timp. Cu ajutorul acestei functii se pot prepara marea majoritate a produselor;
 • convectie aer: este utilizata pentru copt si prajit simultan, In acest mod se pot prepara pestele, legumele si prajiturile

Cuptorul are nu mai putin de 4 elemente de incalzire din inox, cu ajutorul carora genereaza efectul de convectie al aerului. Datorita distributiei uniforme si rapide a aerului in interiorul cuptorului produsele noastre se vor coace mai repede si in profunzime si vor avea un gust deosebit.

 

VEZI AICI ALTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Volumul interior al cuptorului este de 63 de litri si ne permite folosirea mai multor vase de forme si dimensiuni variate cu ajutorul carora se pot prepara mai multe feluri de mancare in acelasi timp.

Cuptorul este echipat cu un gratar din inox, o tava mare, o tavita colectoare de reziduri si un maner pentru tava (acesta usureaza manevrarea tavilor si ne ajuta sa evitam arsurile accidentale).

Elementul de rezistenta este insa rotisorul, cu ajutorul caruia se poate praji in conditii deosebite carnea de pui.

Puterea maxima instalata este de 3200 wati (2200 wati puterea cuptorului, 1000 wati plita din stanga si 700 wati cea din dreapta).

Timerul ne ajuta la programarea duratei de timp necesara pentru prepararea mancarurilor, la terminarea programului cuptorul se opreste automat si emite un semnal sonor de avertizare.

Controlul temperaturii se face cu ajutorul unui termostat rotativ, iar aceasta poate fi reglata in intervalul de temperaturi cuprins intre 100 si 230 grade Celsius.

 

VERIFICA PRET ACTUAL

 

Culoarea neagra a acestuia ii ofera un aer elegant dar sobru, ce este potrivit in majoritatea bucatariilor contemporane.

Cuptorul electric multifunctional Albatros A63BPRC2 are dimensiunile de 620 x 430 x 425 (mm) si o greutate de 13,2 kilograme.

3 Responses to Albatros A63BPRC2 cu sase functii de coacere

 1. Tutunaru says:

  Am un cuptor ALBATROS ,cu 2 plite deasupra, de circa 4 ani.A functionat perfect,dar acum s-a ars rezistenta superioara a cuptorului.As dori sa aflu de unde se poate procura. Cu multumiri!

 2. bobi says:

  Buna ziua
  Din pacate nu scriu ca sa va dau un raspuns, ci ca sa intaresc problema si cerinta d-voastra.
  Eu de cand am achizitionat acest tip de cuptor am avut probleme cu rezistentele. Dupa ce l-am avut luni de zile in service (pt ca nu se gaseste acest tip de rezistente, spuneau ei si, tind sa le dau dreptate), acum l-am urcat in pod, pt ca s-au ars din nou si, nu mai este in garantie…si, nu le-am gasit nici in oras, nici pe net; pana acum, sper.
  Va rugam frumos daca ne poate ajuta cineva.
  Multumim anticipat

 3. Lenuta says:

  Am luat un cuptor cu plita albatros si nu mi place cum coace cât trebuie sa tin placinta si am dat la 230 grade si am dat apoi drumul si la rezistentele de sus sa coaca mai repede coace foarte lent ce trebuie sa fac nu am facut eu ceva bine nu sunt prea incantata de el sau asa merge el mai lent ca puterea mare are ar trebui sa coaca mai repede nu ? Asa cred eu sau ce trebuie sa i fac si cum ca nu ma prea pricep de citit am citit instructiunile si nu merge cum ar trebui la puterea care o are ce ma invatati sau cum ma sfatuiti sa fac o zi buna

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *