Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Albatros A45B2 de 45 de litri

Albatros A45B2 de 45 de litri
4.5 (90%) 2 votes

Cuptorul electric Albatros A45B2 este un produs din clasa compacta cu o silueta eleganta si performante excelente si este disponibil numai in varianta de culoare neagra.

Cuptorul electric Albatros A45B2 are 3 functii:

  • rezistenta de sus: functioneaza elementul de incalzire de sus si este destinata produselor ce necesita coacere si rumenire a partii superioare;
  • rezistenta de jos: functioneaza numai elementul de incalzire de sus. Este functia destinata rumenirii partii de sus a produselor;
  • rezistenta superioara plus rezistenta inferioara: ideala pentru prepararea tuturor produselor. In acest caz functioneaza in acelasi timp ambele rezistente

 

 

 

VEZI AICI MULTE REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Volumul cavitatii cuptorul este foarte mare pentru un produs de clasa sa. Cei 45 de litri ne permit prepararea mai multor feluri de mancare in acelasi timp folosind tavi sau vase de dimensiuni si forme diferite.

Cuptorul este prevazut cu gratar din inox, o tava mare, o tava pentru colectarea rezidurilor si un maner ce usureaza folosirea tavii.

Cele 4 elemente de incalzire au o durata de viata crescuta deoarece sunt realizate din inox.

Vizibilitatea in interior este usurata de usa prevazuta cu un geam clar de mari dimensiuni si de becul ce asigura iluminarea cavitatii.

Timerul asigura reglarea duratei de timp in care sa fie preparate mancarurile si poate fi reglat pana la 60 de minute, la sfarsitul programului cuptorul emite un semnal sonor de avertizare.

Temperatura interioara poate fi setata in intervalul cuprins intre 90 – 230 grade Celsius cu ajutorul unui termostat.

Puterea electrica instalata este de 1800 de wati.

Cuptorul electric Albatros A45B2 are o greutate de 7,7 kilograme si dimensiunile de 550 x 425 x 385 (mm).

VEZI AICI REDUREA ACTUALA LA ACEST MODEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *