Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Albatros A28B2 cu capacitate de 28 de litri

Albatros A28B2 cu capacitate de 28 de litri
3 (60%) 1 vote

Cuptorul electric Albatros A28B2 este un cuptor elegant, de culoare neagra si este foarte usor de folosit.

Cuptorul electric Albatros A28B2 este dotat cu trei functii:

  • rezistenta sus si jos: functioneaza ambele rezistente. Cu ajutorul acestei functii se pot pregati aproape toate felurile de mancare;
  • rezistenta de jos: functioneaza numai rezistenta amplasata in partea de jos a cuptorului. Functia este destinata rumenirii partii inferioare ale preparatelor sau pentru coacerea produselor de patiserie sau din carne;
  • rezistenta de sus: functioneaza numai rezistenta amplasata in partea de sus a cuptorului. Destinata rumenirii partii superioare ale produselor sau pentru frigerea produselor din carne.

 

 

VEZI AICI CATEVA REVIEW-URI DESPRE ACEST MODEL

 

Volumul interior al cavitatii masoara 28 de litri si este accesorizat cu o tava mare, o tava pentru colectarea rezidurilor, un gratar de inox si un maner folosit pentru manevrarea tavilor.

Timerul mecanic pentru reglarea duratei de timp folosit pentru prepararea produselor este prezent in varianta mecanica si poate fi setat pana la o durata de 60 de minute. Produsul are si o treapta a timerului „stay on” ce este folosita atunci nu avem o durata de timp prestabilita pentru prepararea produselor (functionare continua).

La sfarsitul programelor cuptorul se va opri automat si va emite un semnal ce ne avertizeaza asupra terminarii ciclului de prepararea a mancarurilor.

Cuptorul este usor de folosit si poate fi controlat cu ajutorul unor butoane de tip reostat ce sunt amplasate in partea dreapta a produsului. Acestea sunt utilizate pentru controlul temperaturii (ce poate fi reglat in intervalul 90 – 230 grade Celsius),  selectarea functiilor si reglarea timerului.

Selectorul de control al temperaturii are patru trepte presetate, ia elementele de incalzire sunt din inox (ceea ce inseamna o fiabilitate crescuta) si sunt in numar de patru.

Cuptorul electric Albatros A28B2 are o putere electrica instalata de 1500 de wati, dimensiunile de 485 x 375 x 310 (mm) si o greutate de 8,8 kilograme.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *