Cuptoare electrice incorporabile si independente

Programe de coacere – functii -detalii tehnice

Oursson MO2305/IV cu multe accesorii

Cuptorul electric compact Oursson MO2305/IV este un cuptor elegant dar sobru, de culoare alba, usor de utilizat si de intretinut.

Cuptorul electric compact Oursson MO2305/IV are 4 functii:

  • incalzire superioara: functioneaza numai rezistenta de sus. Este recomandata in cazul in care se doreste prajirea bucatilor plate sau mai mari de carne si pentru coacerea partii de sus ale preparatelor;
  • incalzire inferioara: functioneaza numai rezistenta din partea de jos. Este ideala pentru prepararea pizza, produselor de patiserie si pentru paine, sau in cazul in care dorim coacerea partii inferioare ale produselor;
  • incalzire superioara plus incalzire inferioara: functioneaza concomitent ambele elemente de incalzire. Functia este recomandata pentru prepararea marii majoritati a mancarurilor;
  • rezistenta superioara plus rotisor: functioneaza in acelasi timp elementul de incalzire superior si rotisorul. Este o functie folosita pentru prepararea puiului la rotisor.

Volumul de 23 de litri ne permite sa folosim vase de forme si de marimi diferite pentru prepararea mancarurilor utilizand concomitent cele doua niveluri ale cuptorului.

 

VEZI AICI MULTE PARERI DESPRE ACEST MODEL

 

Accesoriile de care este insotit cuptorul sunt numeroase. Astfel, se pot folosi o tava pentru pizza (rotunda), o tava pentru copt (de forma dreptunghiulara), gratarul de inox si rotisorul, iar resturile sunt colectionate de o tava pentru frimituri – ceea ce nu prea regasim la alte modele, astfel cuptorul va ramane in permanenta curat. Numarul mare de accesorii e un mare avantaj, fata de alte modele, care vin doar cu o tava de copt.

Datorita timerului mecanic mancarea nu se va arde niciodata. Acesta este folosit pentru a regla durata de preparare a produselor si are o durata maxima de setare de 60 de minute. La sfasitul fiecarui program cuptorul se va opri automat si va emite un semnal de avertizare.

Temperatura se controleaza cu ajutorul unui termostat in intervalul cuprins intre 100 – 250 grade Celsius  si se poate regla in nu mai putin de patru trepte de temperatura.

Cuptorul are si un grill folosit pentru prajirea in profunzime a bucatilor de carne. Folosirea acestuia ne ofera un gust deosebit, iar preparatul va fi prajit uniform pe toata suprafata.

Iluminarea interioara va porni automat atunci cand cuptorul este in functiune si este realizata cu ajutorul unui bec amplasat pe peretele posterior al cuptorului.

Usa are un geam de mari dimensiuni ce usureaza vizibilitatea in interior.

Cuptorul este foarte usor de controlat datorita celor trei butoane din partea dreapta, folosite la reglarea timerului si a temperaturii si pentru selectarea functiilor.

Cuptorul electric compact Oursson MO2305/IV are o greutate de 7,5 kilograme, o putere electrica instalata de 1500 wati si dimensiunile de 350 x 467 x 290 (mm).

 

ALTE DETELII GASESTI SI ACI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *